Platform for træningsprogrammer er online

Presse 11/2018

Download pressemeddelelseNorth Sea Tourism Service GmbH (NTS), der er hjemmehørende i Husum, vil gerne være vært for og give information inden for servicekvalitet, markedsføring og bæredygtighed. De er også tilgængelige på en online platform.

Frank Ketter, administrerende direktør for NTS, forklarer, ”Så hvor skal vi hen?” Siger Frank Ketter, administrerende direktør for NTS.

Gennem korte indlæringssessioner i form af videoer eller præsentationer introduceres deltagerne til det aktuelle indhold. Uddannelsen kan til enhver tid afbrydes, så den kan passe til den daglige forretning.

Et af hovedfokuserne for uddannelsen er online markedsføring og distributionskanaler. Da digitalisering inden for turisme bliver vigtigere og vigtigere, fordi det er vigtigt for os at forstå det grundlæggende i loven, er det ikke nok at gøre det. dybdeindhold "forklarer Frank Ketter.

"Dette lovende projekt vil gøre livet lettere for mange turistarbejdere. Det er vigtigt at forbedre kvaliteten og gæstorienteringen langs hele turistservicekæden og derved kontinuerligt øge niveauet for gæstetilfredshed" understreger Dieter Harrsen.

Platformen indeholder små og let at forstå instruktionsvideoer og trin-for-trin-instruktioner med en maksimal længde på fem minutter. I øjeblikket (11/2019) er der 114 kursusenheder tilgængelige i den nordsjøbrede version. Foruden Nordsøen-versionen er der også versioner til Büsum, St. Peter-Ording, Husum, Amrum, Föhr, Sylt og Dithmarschen. Her tilbydes udover det nordlige havindhold stedspecifikke kurser. Indhold til den respektive Kurabgabesatzung eller reservationssystemet.

Platformen blev oprettet i Interreg 5a-projektet "NAKUWA - natur- og kulturturisme i Vadehavets verdensarv" og er nu online. Interesserede kan anmode om deres egen adgang via info@nordseetourismus.de. Adgangsregistrering og visning af videoer er gratis for alle interesserede:

http://nordseetourismus.teejit.de   

 

Download

Download pressemeddelelse (kun tilgængelig på tysk)